Kendinden Tatlı, Şeker İlavesiz Dondurmalar

Meyvesinden gelen doğal tadıyla doğuştan ballı, MADO severler yine çok mu çok şanslı…

Şekersiz tatlıların, sağlığı olumlu etkilediği yönünde yapılan araştırmalardan yola çıkarak geliştirdiğimiz; şeker ilavesiz, özel seri dondurmalarımızla sadece MADO severlere özel bir lezzet deneyimi sunuyoruz.

Hiçbir katkı maddesi içermeyen tamamen doğal dondurmalarımızı, %100 gerçek meyvelerden üretiyor; sadece meyvelerin özündeki şeker ve bal ile tatlandırıyoruz.

Şekersiz, hafif bir lezzet sunan dondurmalarımızı karadutlu, hurmalı, ballı bademli, incirli çeşitleriyle sunuyor; diyet yapan, sağlıklı beslenmeye özen gösteren, farklı lezzetler arayan ve diyabetli olan bütün misafirlerimize müjdeler veriyoruz.

Özenli işçiliğimiz ile kullandığımız meyvelerin orjinalliğini koruyor; hammaddesinden taviz vermeden, doğal lezzet arayanları baldan tatlı dondurmalarımızla buluşturuyoruz.

Siz; tatlı telaşları bize bırakın, şekerini meyvelerin özünden ve baldan alan dondurmalarımızla doğal lezzetin tadını, en saf haliyle çıkarmaya bakın.

Hem sağlığınızı hem damak tadınızı düşünen MADO’yla, lezzetli anları sevdiklerinizle güvenle paylaşın.

TAZE İNCİRLİ
Tadını, mevsiminde dalından topladığımız taze incirlerden alan, ilave şeker kullanmadığımız %100 doğal, “doğuştan ballı” incirli dondurmamız; yiyenlere kendini hemen sevdirmesiyle ünlü.

BALLI BADEMLİ
İlave şeker kullanmadan, %100 doğal bal ve özel kavrulmuş kıtır bademler ile ürettiğimiz; renklendirici, boya ve benzeri hiçbir katkı madde içermeyen ballı bademli dondurmamızın içine sevgimizi kattık, sizler için nefis bir dondurma yarattık. İnanmazsanız hemen tadıp bakın, bal gibi de şekersiz.

HURMALI
Besleyici, sağlık ve zindelik kaynağı olan hurma taneleri; Mado doğallığıyla lezzete dönüşüyor. Yüzde yüz taze doğal süt, salep ve gerçek meyve taneleri ile yaptığımız dondurmamız, meyvesinin özündeki şeker ve bal haricinde ilave şeker içermiyor. Yiyenlere enerji veren hurmalı dondurmalarımız; canlılık ve lezzetiyle kabına sığmıyor, bir an önce sizinle buluşmayı bekliyor.

KARADUTLU
Nefis tadıyla aklınızı başınızdan alacak bu lezzeti kimseyle paylaşmak istemeyecek, gerçek bir dondurma keyfiyle baş başa kalmanın tadına varacaksınız. İçeriğinde ilave şeker kullanmadan; gerçek meyve taneleri ile tatlandırdığımız karadutlu dondurmamızın lezzeti, doğallığından geliyor.